Go Back
+ servings

Velveeta Mac And Cheese

Krémové a chutné Velveeta mac and cheese, ideální pro rodinné večeře.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Americká
Keyword: velveeta, mac and cheese, těstoviny, pohodlné jídlo
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 400kcal

Ingredients

  • 250 g makarónů
  • 3 šálky mléka
  • 450 g Velveeta sýra
  • 2 lžíce másla
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 1/4 lžičky muškátového oříšku

Instructions

  • Vařte makaróny podle návodu na obalu.
  • V hrnci zahřejte mléko na středním ohni.
  • Přidejte nakrájený Velveeta sýr a míchejte, dokud se nerozpustí.
  • Přidejte máslo, sůl, pepř a muškátový oříšek.
  • Vařené makaróny sceďte a přidejte do sýrové omáčky.
  • Důkladně promíchejte, aby se makaróny pokryly omáčkou.
  • Pokud je omáčka příliš hustá, přidejte trochu mléka.
  • Podávejte horké a můžete posypat sýrem navíc.

Nutrition

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 15g | Fat: 20g | Fiber: 2g