Go Back
+ servings

Tacos S Trhaným Hovězím

Tacos s trhaným hovězím jsou skvělou volbou pro milovníky mexické kuchyně. Tento pokrm spojuje jemné, šťavnaté hovězí maso s čerstvými ingrediencemi.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Mexická
Keyword: tacos, trhané hovězí, mexická kuchyně, recepty
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 4 hours
Total Time: 4 hours 15 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 300kcal

Ingredients

  • 500 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička papriky
  • 1/2 lžičky chili
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Tortilly
  • Avokádo rajče, koriandr na servírování

Instructions

  • Hovězí maso umyjte a osušte.
  • Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
  • Na pánvi zahřejte olivový olej a osmahněte cibuli do zlatova.
  • Přidejte česnek a restujte ještě 1 minutu.
  • Přidejte maso, kmín, papriku, chili, sůl a pepř.
  • Maso opečte ze všech stran, aby se uzavřely šťávy.
  • Přeneste maso do pomalého hrnce.
  • Přidejte trochu vody a vařte na nízké teplotě 4 hodiny.
  • Po uvaření maso roztrhejte vidlicí na kousky.
  • Tortilly ohřejte a naplňte trhaným hovězím, avokádem a rajčaty.

Nutrition

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 15g | Fiber: 2g