Go Back
+ servings

Pomalý Hrnec Sladkosti

Lahodné dezerty připravené v pomalém hrnci, ideální pro každou příležitost.
Print Pin
Course: Dezert
Cuisine: Mezinárodní
Keyword: pomalý hrnec, sladkosti, dezerty, recepty
Prep Time: 20 minutes
Cook Time: 4 hours
Total Time: 4 hours 20 minutes
Servings: 8 porcí
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 200 g cukru
  • 150 g másla
  • 3 vejce
  • 200 g hladké mouky
  • 50 g kakaa
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 100 g čokolády na vaření
  • špetka soli
  • ovocné nebo ořechové zdobení

Instructions

  • V míse rozmixujte cukr a máslo do pěny.
  • Přidejte vejce a vanilkový extrakt, dobře promíchejte.
  • Ve druhé míse smíchejte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl.
  • Postupně přidávejte suché ingredience do směsi s máslem.
  • Na mírném ohni rozpusťte čokoládu a vmíchejte ji do těsta.
  • Směs nalijte do pomalého hrnce vyloženého pečícím papírem.
  • Pokryjte víkem a nastavte na nízkou teplotu.
  • Vařte 3-4 hodiny, dokud nejsou dezerty pevné.
  • Po uvaření nechte vychladnout a poté nakrájejte na kousky.
  • Podávejte s ovocem nebo ozdobením ořechy.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 32g | Protein: 4g | Fat: 12g | Fiber: 2g