Go Back
+ servings

Nachos S Trhaným Vepřovým

Vynikající a vydatný pokrm s křupavými nachos a šťavnatým trhaným vepřovým, ideální pro každou příležitost.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Mexická
Keyword: nachos, trhané vepřové, mexická kuchyně, hlavní chod
Prep Time: 20 minutes
Cook Time: 2 hours
Total Time: 2 hours 20 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 450kcal

Ingredients

  • 300 g trhaného vepřového masa
  • 200 g nachos
  • 100 g zakysané smetany
  • 100 g strouhaného sýra např. Cheddar
  • 50 g jalapeňos
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Čerstvý koriandr na ozdobu

Instructions

  • Připravte trhané vepřové maso v pomalém hrnci nebo klasickém hrnci.
  • Osolte a opepřete maso podle chuti a vařte na nízké teplotě asi 2 hodiny.
  • Mezitím si nachos připravte na plechu a posypte strouhaným sýrem.
  • Pečte nachos v troubě 5 minut, aby se sýr rozpustil.
  • Natrhejte maso na kousky a rozložte je na nachos.
  • Přidejte jalapeňos a zakysanou smetanu.
  • Ozdobte čerstvým koriandrem a podávejte horké.

Nutrition

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 30g | Fiber: 2g