- 300 g trhaného vepřového masa
- 200 g nachos
- 100 g zakysané smetany
- 100 g strouhaného sýra např. Cheddar
- 50 g jalapeňos
- 1 lžíce olivového oleje
- Sůl a pepř podle chuti
- Čerstvý koriandr na ozdobu
Připravte trhané vepřové maso v pomalém hrnci nebo klasickém hrnci.
Osolte a opepřete maso podle chuti a vařte na nízké teplotě asi 2 hodiny.
Mezitím si nachos připravte na plechu a posypte strouhaným sýrem.
Pečte nachos v troubě 5 minut, aby se sýr rozpustil.
Natrhejte maso na kousky a rozložte je na nachos.
Přidejte jalapeňos a zakysanou smetanu.
Ozdobte čerstvým koriandrem a podávejte horké.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 30g | Fiber: 2g