Go Back
+ servings

Mexický Kukuřičný Dip

Tento mexický kukuřičný dip je lahodný a snadno připravitelný pokrm, ideální pro večírky a rodinná setkání.
Print Pin
Course: Předkrm
Cuisine: Mexická
Keyword: kukuřičný dip, mexická kuchyně, předkrm, recept
Prep Time: 15 minutes
Total Time: 15 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 2 hrnky vařené kukuřice
  • 1 hrnek smetanového sýra
  • 1/2 hrnku zakysané smetany
  • 1/2 hrnku strouhaného sýra
  • 1/4 hrnku nasekaného jarního cibulky
  • 1/2 hrnku nakrájených rajčat
  • 1 lžíce limetkové šťávy
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Čerstvá koriandr na ozdobu

Instructions

  • V míse smíchejte smetanový sýr se zakysanou smetanou.
  • Přidejte vařenou kukuřici a dobře promíchejte.
  • Vmíchejte strouhaný sýr a jarní cibulku.
  • Přidejte nakrájená rajčata a limetkovou šťávu.
  • Osolte a opepřete podle chuti.
  • Přeneste směs do servírovací mísy.
  • Ozdobte čerstvým koriandrem.
  • Nechte dip chvíli vychladnout v lednici.
  • Podávejte s tortilla chipsy nebo zeleninovými tyčinkami.
  • Užijte si tento lahodný dip s rodinou a přáteli!

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 6g | Fat: 15g | Fiber: 2g