Go Back
+ servings

Kuře Na Barbecue V Pomalém Hrnci

Vydatný a chutný pokrm s křehkým kuřetem a barbecue omáčkou, ideální pro rodinné večeře.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Americká
Keyword: kuře, barbecue, pomalý hrnec, recepty, vaření
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 6 hours
Total Time: 6 hours 15 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 350kcal

Ingredients

  • 1 kg kuřecích stehenních kousků
  • 200 ml barbecue omáčky
  • 2 lžíce medu
  • 2 stroužky česneku nasekané
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 čajová lžička uzené papriky
  • 1 čajová lžička sušeného oregana
  • Čerstvá petržel na ozdobu

Instructions

  • Kuřecí kousky důkladně omyjte a osušte.
  • V misce smíchejte barbecue omáčku, med, česnek, olivový olej, citronovou šťávu, uzenou papriku a oregano.
  • Kuřecí kousky osolte a opepřete podle chuti.
  • Vložte kuře do pomalého hrnce.
  • Přelijte směsí omáčky a důkladně promíchejte.
  • Přikryjte hrnec víkem a nastavte na nízkou teplotu.
  • Nechte vařit po dobu 6 hodin.
  • Po uplynutí doby zkontrolujte, zda je kuře dostatečně měkké.
  • Před podáváním kuře posypte čerstvou nasekanou petrželí.
  • Podávejte s přílohou podle vašeho výběru.

Nutrition

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 25g | Fat: 20g | Fiber: 1g