Go Back
+ servings

Kovbojský Guláš

Kovbojský guláš je sytý a voňavý pokrm, který kombinuje chutné maso, fazole a zeleninu.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Tradiční česká
Keyword: kovbojský guláš, tradiční jídlo, recept na guláš
Prep Time: 20 minutes
Cook Time: 2 hours
Total Time: 2 hours 20 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 450kcal

Ingredients

  • 500 g hovězího masa
  • 200 g červených fazolí
  • 3 střední brambory
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 1 plechovka rajčat
  • 1 lžíce mletého kmínu
  • 1 lžíce papriky
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Olej na smažení

Instructions

  • Hovězí maso nakrájejte na kostky.
  • Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
  • V hrnci rozehřejte olej a osmahněte cibuli do sklovata.
  • Přidejte česnek a krátce osmahněte.
  • Přidejte maso a opékejte ze všech stran, dokud nezhnědne.
  • Přidejte nakrájenou papriku a osmahněte.
  • Přidejte rajčata, fazole a koření.
  • Osolte a opepřete podle chuti.
  • Přidejte nakrájené brambory a dostatek vody.
  • Zakryjte a vařte na mírném ohni 1,5 hodiny, dokud maso nezměkne.

Nutrition

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 30g | Fat: 15g | Fiber: 10g