Go Back
+ servings

Hibachi Nudle

Hibachi nudle jsou lahodným japonským pokrmem kombinujícím zeleninu a nudle, ideální pro rychlé večeře.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Japonská
Keyword: hibachi, nudle, japonská kuchyně, rychlé jídlo
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 25 minutes
Servings: 2 porce
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 200 g nudlí soba
  • 1 střední mrkev nakrájená na tenké plátky
  • 1 paprika nakrájená na proužky
  • 2 jarní cibulky nasekané
  • 3 stroužky česneku nasekané
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce sezamových semínek
  • 1 vejce volitelné

Instructions

  • Vařte nudle soba podle pokynů na obalu a sceďte.
  • Na pánvi rozehřejte rostlinný olej na středním ohni.
  • Přidejte nasekaný česnek a krátce osmahněte.
  • Přidejte mrkev a papriku, a restujte 3-4 minuty.
  • Vmíchejte vařené nudle do pánve.
  • Přidejte sójovou omáčku a sezamový olej.
  • Promíchejte všechny ingredience, aby se spojily.
  • Pokud chcete, přidejte rozšlehané vejce a míchejte, dokud se neuzavře.
  • Posypte sezamovými semínky a jarní cibulkou.
  • Podávejte teplé.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 10g | Fat: 5g | Fiber: 4g