Go Back
+ servings

Francouzský Toast Přes Noc

Objevte lahodný recept na francouzský toast přes noc, který vás okouzlí svou jednoduchostí a chutí. Ideální na snídani nebo brunch!
Print Pin
Course: Snídaně
Cuisine: Francouzská
Keyword: francouzský toast, snídaně, rychlé recepty
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 25 minutes
Servings: 2 porce
Calories: 350kcal

Ingredients

  • 4 plátky toustového chleba
  • 2 vejce
  • 1 šálek mléka
  • 1/2 šálku smetany
  • 2 lžíce cukru
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1/2 lžičky skořice
  • Ovoce maliny, borůvky, atd.
  • Javorový sirup na podávání
  • Máslo na pánvi

Instructions

  • Připravte si misku a rozšlehejte vejce s mlékem a smetanou.
  • Přidejte cukr, vanilkový extrakt a skořici. Dobře promíchejte.
  • Na dno zapékací mísy položte plátky chleba v jedné vrstvě.
  • Navršte na chléb polovinu směsi z vajec.
  • Položte další vrstvu chleba a zalijte zbytkem směsi.
  • Pokryjte mísu potravinářskou fólií a dejte do ledničky přes noc.
  • Ráno předehřejte pánev na střední teplotu a přidejte máslo.
  • Vyjměte chléb z ledničky a nakrájejte na čtvrtiny.
  • Opékejte čtvrtiny na pánvi, dokud nezezlátnou, cca 3-4 minuty na každé straně.
  • Podávejte s ovocem a javorovým sirupem.

Nutrition

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 10g | Fat: 15g | Fiber: 2g