Go Back
+ servings

Chili V Pomalém Hrnci

Vydatný a chutný pokrm plný chuti, ideální pro rodinné večeře.
Print Pin
Course: Hlavní chod
Cuisine: Mexická
Keyword: chili, pomalý hrnec, recept, jídlo, vaření
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 6 hours
Total Time: 6 hours 15 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 350kcal

Ingredients

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 plechovka fazolí červené a černé
  • 1 plechovka kukuřice
  • 1 plechovka drcených rajčat
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce chili koření
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Olivový olej
  • Čerstvý koriandr na ozdobu

Instructions

  • Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte nakrájenou cibuli a česnek.
  • Přidejte mleté maso a osmahněte do hnědé barvy.
  • Přeneste směs do pomalého hrnce.
  • Přidejte fazole, kukuřici a drcená rajčata.
  • Posypte chili kořením, solí a pepřem.
  • Vše důkladně promíchejte.
  • Nastavte pomalý hrnec na nízkou teplotu.
  • Vařte 6 hodin, občas promíchejte.
  • Po uvaření ochutnejte a případně dochuťte.
  • Podávejte ozdobené čerstvým koriandrem.

Nutrition

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 15g | Fiber: 10g