Go Back
+ servings

Bagely Z řeckého Jogurtu

Tyto bagely z řeckého jogurtu jsou křehké, výživné a skvělé pro snídani nebo svačinu. Snadná příprava a lahodná chuť!
Print Pin
Course: Snídaně
Cuisine: Domácí
Keyword: bagely, řecký jogurt, snídaně, domácí pečení
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 35 minutes
Servings: 4 porce
Calories: 180kcal

Ingredients

  • 1 šálek řeckého jogurtu
  • 2 šálky hladké mouky
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 vejce na potření
  • Sezamová nebo máková semínka na posypání

Instructions

  • Předehřejte troubu na 200 °C.
  • V míse smíchejte řecký jogurt, mouku, prášek do pečiva a sůl.
  • Přidejte olivový olej a důkladně promíchejte.
  • Vypracujte těsto, dokud není hladké.
  • Těsto rozdělte na 4 stejné kousky.
  • Každý kousek vytvarujte do kruhu s dírou uprostřed.
  • Umístěte bagely na plech vyložený pečicím papírem.
  • Potřete je rozšlehaným vejcem.
  • Posypte sezamovými nebo mákovými semínky.
  • Pečte 20 minut, dokud nejsou zlatavé.

Nutrition

Calories: 180kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 4g | Fiber: 1g